bedrijfshoroscoop

bedrijfshoroscoop


Het nieuwe werken, het nieuwe ondernemen, is meer dan het volgen van algemene veranderingslijnen. Ontdek met een bedrijfsconsult het eenvoudige en unieke concept speciaal afgestemd op uw bedrijf.

voor:

  • bedrijven

  • zzp-ers

  • een frisse doorstart


BEDRIJFSCONSULT      Duur twee uur. Kosten € 295,-- (excl. 21% btw).

Benodigde gegevens:

Geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats van u zelf en van datum en plaats van inschrijving bij Kamer van Koophandel.

Het bedrijfshart is de motor, de dynamiek van waaruit alles ondernomen wordt. Een gezond bedrijfshart doorbloedt het hele bedrijf vanuit een heldere kern. Als het hart van het bedrijf duidelijk is voor uzelf, uw werknemers en uw klanten dan komt er een natuurlijke stroom van creativiteit, plezier en passie op gang.

Vanuit deze kern moet het bedrijf als een mantel om u heen gaan passen, waardoor uw kernkwaliteit, die uit het bedrijfshart voortkomt, volop tot bloei kan komen. U profileert uzelf daarmee als helder, duidelijk, gepassioneerd en uniek. Daarmee genereert u een specifieke klantenkring. Het creatieve kapitaal dat zo natuurlijk gaat stromen is een weg naar succes en omzet. Ieder bedrijfshart is uniek. Ontdek hoe dit werkt in uw bedrijf.

Processen van groei, inspiratie en vernieuwing in de tijd

Met het bedrijfsconsult krijgt u praktische handgrepen en aanwijzingen voor groei voor de komende paar jaar, nieuwe inspiratie, innovatie. Wanneer is het het beste om te handelen, of om juist even niet te handelen, welke momenten zijn het beste om mee te bewegen met groei en waar en wanneer ligt de verdiepingsslag naar ondernemen nog meer van binnen uit?

COACHING ADVIES VOOR TEAMS EN MEDEWERKERS                                     Direct naar de natuurlijke know-how, de juiste mens op de juiste plaats

• Mondeling advies anderhalf uur. Kosten € 175,-- p.p. (excl. 21% btw)    • Schriftelijke rapportage € 225,-- p.p. (excl. 21% btw)

Met een eenmalige, dus snelle, kernachtige, grondige en unieke methode kunnen wij u coaching advies geven. Haal het kerntalent en de natuurlijke know-how uit uw medewerkers met een coaching advies. Is dit de juiste persoon voor de juiste job? Worden de talenten van uw personeel ten volle benut, waardoor  uw medewerkers in hun ware kracht komen en met veel meer plezier werken? Met het coaching advies halen wij snel en eenvoudig de authentieke, natuurlijke know-how van uw mensen naar boven.

WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Duur: 1 dag. Kosten op aanvraag in verband met het aantal werknemers.

Het is ook mogelijk om een video-consult te doen, wanneer u liever thuis blijft. Hieraan zijn geen kosten verbonden, omdat dit via Skype gaat.

De betaling van het consult dient vooraf te worden voldaan.