contact

THIS WEBSITE IS OUTDATED. PLEASE GO TO WWW.ZINTOBEING.COM


Over Monique Leurink

Monique Leurink heeft meer dan 35 jaar studies gedaan in verschillende gebieden van astrologie. De laatste 16 jaar heeft zij zich verdiept in de spirituele astrologie. Vanaf die tijd heeft zij zich vooral op dit gebied gespecialiseerd. In september 2005 richtte zij Luna Negra op en heeft al vele astrologen in binnen- en buitenland opgeleid in deze nieuw astrologie. Luna Negra is een twee- tot driejarige gespecialiseerde en professionele opleiding tot spiritueel astroloog.
Ruim 20 jaar geeft ze consulten aan particulieren en sinds enkele jaren ook aan bedrijven, zzp-ers en doorstarters. In 2006 lanceerde ze Seminar Nieuwe Tijd, een seminar dat inzicht biedt in de veranderende tijdgeest en dat wordt gegeven in de vormvan lezingen en workshops voor bedrijven en geïnteresseerden (zie onder Nieuwe Tijd)
Naast alle astrologische interesses studeerde ze Engelse Taal -en Letterkunde waarin ze 10 jaar lang les gaf aan groepen volwassenen. In 2009 werd het boek het Individuele Scheppingsproces gepubliceerd.  In  2014 wordt haar tweede boek gepubliceerd Nieuwe Bakens voor een Nieuwe Tijd dat handelt over spirituele astrologie in relatie tot de nieuwe tijdgeest. 


Luna Negra is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 59762519.

Consulten kunnen persoonlijk worden gegeven in

1) Amsterdam 1035 AH, Paltrok 59 (routebeschrijving op aanvraag) of telefonisch via Skype.

2) la Borie Basse, middeleeuws gehuchtje in Catharenland van Zuid-Frankrijk. 

3) Het is ook mogelijk om een consult via skype te doen. Skypenaam is Moniqueborie.

4) Betaling van het consult dient vooraf te worden voldaan.

5) Opname van geluidsdocument wordt direct na het consult toegestuurd naar uw e-mailadres.

Wanneer u contact op wilt nemen kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar leurinkmonique@gmail.com, of door te bellen naar 06-22424670.  
Naam


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht
*) Gelieve uw e-mailadres goed te controleren. Vul hier niets anders in. Indien het e-mailadres niet bestaat is de kans dat de email als SPAM wordt gekenmerkt en niet wordt ontvangen. Indien u niet zeker bent of het adres juist is laat het veld dan leeg