onderwijs

het onderwijs


inspirerend
De opleiding biedt zoveel mogelijk begeleiding bij het leer- en integratieproces van de zwarte lichten. Aan de hand van de horoscoop wordt aangeleerd te kijken naar belangrijke persoonlijke bewustwordingsprocessen. De kracht van de opleiding ligt onder meer in een sterke didactische opbouw. Luna Negra wil cursisten motiveren en inspireren. De focus is gericht op het begeleiden van het leerproces.


motiverend
De cursisten worden gestimuleerd en uitgedaagd om steeds beter en meer trefzeker te leren duiden. Daarom wordt er ook ruimte geboden voor workshops, gastlessen en forums, waarbij vragen gesteld kunnen worden en cursisten onderling ervaringen kunnen uitwisselen. Onder professionele begeleiding leren de cursisten ook van elkaar in de vorm van intervisie.


professioneel
Luna Negra biedt een gedegen, all-round opleiding tot Spirtueel Astroloog. De cursisten worden gestimuleerd en begeleid om een verantwoord advies te geven en een verantwoorde relatie aan te gaan met de cliƫnt.
Om een goed consult te geven moet de Spiritueel Astroloog zich zeker kunnen voelen. Deze zekerheid wordt niet alleen verkregen door beheersing van de lesstof, maar ook door het zoeken en zich eigen maken van een passende houding: iedere astroloog heeft een persoonlijke manier van kijken. Daarbij vormt de eigen zwarte maan-positie altijd een krachtige basis. Luna Negra wil deze kernkracht van de cursist stimuleren om zo de zelfstandigheid van het eigen denken te ontwikkelen en een eigen unieke stijl te ontdekken bij het geven van consulten.