reacties
Na afloop van de opleiding wordt gevraagd aan de cursisten om een evaluatieformulier in te vullen: hieronder volgen reacties van cursisten.

'Ik wilde nog kwijt dat ik zo blij ben dat ik dankzij je lessen de astrologie in een ander en nieuw perspectief ben gaan zien. Daar geniet ik elke dag van.' Marian Prans .21-11-2011

"Ik geniet nog na van de les. Je was inspirerend. Heerlijk voedsel waarvan ik mijn vleugels van voelde groeien. Dank!' Marian Pruisen.  14-09-2011


'Ik geniet ontzettend van de geestelijke voeding die er in de les steeds is'.

Lucia B. Baarle Nassau. januari 2011

“De docente is iemand met veel ervaring en kan een les zeer boeiend maken.”

G. S., Antwerpen, april 2008

“Hartelijk dank voor de zeer interessante lesstof! Ik wou dat ik het ook zo uit kon leggen! Diep in mij begrijp ik alles en weet dat het goed komt. Maar er is nog een lange weg om af te leggen. De docente deed het prima! Ik houd van haar manier van lesgeven. Een prima docente! Een 10!”
A.P., Antwerpen, april 2008


“Een super docente! Zeer grote visie.”
A.B., Antwerpen, april 2008


“Het was ongelofelijk interessant en boeiend! Aangename lesstijl. Opentrekken van een nieuwe benadering van de radix. Lesschema’s mogen soms iets duidelijker”. (wordt aan gewerkt; Monique Leurink)

“Onze docente heeft zeer veel kennis. Bagage waarvan ik genoten heb.”
J.R., Antwerpen, april 2008


“De lessen zijn aangenaam vlot gebracht, met humor. Een hele nieuwe kijk op de astrologie.”
S.deP., Antwerpen, april 2008


“De opleiding heeft me tal van inzichten gebracht. En niet alleen op astrologisch vlak. Ik waardeer de kracht van de docente waarmee ze ieder individu van de groep via de horoscoop tot nieuw persoonlijk bewustzijn wil laten komen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die gebracht werden met heel veel hartelijkheid.”
J.D., Antwerpen, april 2008


“Positief vind ik de inzichten in het zielsproces. Soms wat veel herhaling, soms wat te snel. Alle leerstof is bij de docente zeer doorleefd. Grote plus! En de docente is zeer flexibel!”
A.W., Antwerpen, april 2008


“Deze opleiding heeft voor mij een nieuwe wereld geopend!”
J. A., Antwerpen, april 2008-


“Deze opleiding geeft een meerwaarde aan de astrologie. In reeds toegepaste horoscoopbesprekingen was dit vaak heel herkenbaar. De docente heeft voor mij een nieuwe wereld geopend.”
J.F., Antwerpen, april 2008


“Deze opleiding is belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling. De docente is gedreven en didactisch heel goed.”
W.D., Antwerpen, april 2008


“De stof is goed uitgelegd, duidelijk inzicht, veel communicatie met de docente. Zij heeft een zeer ruime kennis en ervaring.” H.A., Antwerpen, april 2008

“Aangename sfeer, op zijn tijd de nodige humor, alle ruimte om vragen te mogen stellen.”
J.F., Antwerpen, april 2008


“Goede docente. Ze heeft doorzicht in de materie. Soms wat veel herhaling. Ik zou de spirituele astrologie graag combineren met de stralenleer van Alice Bailey. Moet schitterend zijn. Met dankbare groeten.”
R.v.G., Antwerpen, april 2008


“Vooral de laatste twee lessen waren in één woord: schitterend! Enorm boeiend én leerrijk én zeer diepgaand en daar bovenop ook nog verrijkend. Ik geniet van deze lessenreeks en besef maar al te goed dat ik (wij) nog een lange weg hebben af te leggen om deze leerstof te beheersen en te leren gebruiken in een duiding.”
R.S., Antwerpen, januaril 2008


“Jij bent de beste astrologiedocent – samen met de lerares basisopleiding (1993). Al de workshops en vervolmakingscursussen kunnen hier niet aan tippen.”
A.W., Antwerpen, februari 2007


“Zoveel symboliek die me deed denken aan de astrologie zoals jij deze doorgeeft dat ik niet kan laten om je deze Roos van Jericho – een plant die nooit sterft – cadeau te doen.
J.D., Antwerpen, maart
2007

“Bedankt voor de boeiende les van gisteravond. Je vertelt het allemaal zo inspirerend! Heb weer genoeg om te laten bezinken en te overdenken.”
L.B., Amsterdam, mei 2004


“Nogmaals bedankt voor je inzet voor de lessen over de Zwarte Lichten. Het feit dat alle deelnemers de 2e serie willen volgen is een pluim op je hoed! Kennis hebben is eén, maar ze kunnen overdragen is iets anders. Deze pluim komt volledig jou toe: zoveel naslagwerk en zoveel kennis kunnen koppelen, dit zo duidelijk en boeiend kunnen vertellen. Want de tijd was om voor ik het wist. Echt geweldig!”
J.F., Antwerpen, april 2005


“Bedankt weer, hoor Monique, voor je geweldige lezing van gisteravond!”.
H.F., Amsterdam, maart 2004


“Het was een bijzonder fijne avond. Je bent een hele fijne, boeiende vertelster. Maar dat wist je al. Ik had aan twee woorden genoeg om mijn innerlijke rust te vinden.”
T.B., Amsterdam, november 2004


`Je geeft goed en duidelijk les. Staat heel open voor wat er leeft.` J.G., Amsterdam, januari 2006

`Nu begrijp ik de Zwarte Lichten in verband met de spirituele astrologie. Dank voor je heldere en duidelijke lessen.`
I.F., Amsterdam, januari 2006


“Deze opleiding is een ware verdiepingsslag. Niet alleen voor mezelf maar ook bij de consulten die ik met cliënten heb. Voor mij verder onmisbaar.”
A.W., Amsterdam, januari 2006